Vi udvikler IT-løsninger til håndtering af sundhedsdata og generel dataindsamling

Vi har over 20 års erfaring med systemudvikling og dataanalyse

Læs mere
NYT PROJEKT

Har du et projekt i tankerne, men mangler viden om hvordan man understøtter det digitalt?

Vi har mange års erfaring i udvikling af systemer inden for især sundhedssektoren.

Kontakt os eller få mere indsigt i vores IT-⁠kompetencer

CASE

BørnUngeLiv

Specialløsning som benyttes i hovedparten af de danske kommuner til indsamling af data og efterfølgende dataanalyse

Se case

REGIONAL

Vi har lavet specialløsninger der er i drift på en lang række af landets sygehuse. Både løsninger der er baseret på daglig drift og arbejdspraksis, samt løsninger der understøtter specifikke projekter
Læs mere

KOMMUNAL

Vi udvikler IT-løsninger til kommuner, der kan integrere med Aula og landets grundskoler og videregående uddannelsesinstitutioner
Læs mere

INTEGRATION

Vi har stor erfaring med at lave integrationer. Blandt andet til kliniske databaser, Danmarks Statistik, Styrelsen for IT og læring, Sundhedsdatanettet, samt et væld af andre samarbejdspartnere og løsninger.
Læs mere

SIKKERHED

Vi arbejder ud fra konceptet ”Privacy by Design”, som sikrer dig at vi bygger din løsning, så du er sikker på du ikke udstiller følsomme data, hverken nu eller når der i fremtiden ændres i løsningen.

EKSPERTISE

Webudvikling

Vi skræddersyr IT-løsninger, der imødekommer både dine nuværende og fremtidige behov. Gennem en grundig analysefase sikrer vi, at din løsning er dimensioneret til at fungere optimalt.

Databaser

Vi har mange års erfaring med at designe databaser, der opfylder aktuelle krav og samtidig er forberedt på fremtidige tilpasninger og udvidelser.

Projekter

Vi er vant til at arbejde projektorienteret og agilt, og indgår gerne i både formelle og uformelle projektorganiseringer.

Viden

Vores fokus er på udvikling, og vi besidder dybdegående domæneviden, særligt inden for sundhedssektoren samt det kommunale område for børn og unge.

Rapportopbygning

Vi har stor ekspertise i udvikling af IT-løsninger, der leverer data til eksterne systemer og rapporteringsværktøjer. Samtidig har vi stor erfaring i at skabe specialdesignede rapporter, der matcher dine specifikke behov.

Dataindsamling

Ved håndtering af dataindsamling arbejder vi på flere niveauer. Vi kan levere IT-løsninger, hvor indsamlingen af persondata baseres på regelstyret logik, og opfylde eventuelle krav til anonymisering.

MitID / NemLog-in

Vi har ekspertisen til at udvikle din MitID-løsning til borgerrettede systemer, og vi kan implementere NemLog-in når det er et krav.

Dataanalyse

Vi har stor erfaring med at håndtere strukturerede data. Vi sikrer, at din løsning effektivt indsamler relevante data, at data gemmes på en struktureret måde, så de opfylder dine specifikke krav og behov til analyse.

Beskyttelse af følsomme data

Det er afgørende, at data ikke bliver eksponeret i andre sammenhænge end der hvor det er relevant og lovgivningsmæssigt korrekt. Dette er regler vi ikke fraviger i vore løsninger.

DATAINDSAMLING

Ved håndtering af dataindsamling arbejder vi på flere niveauer. Vi kan levere IT-løsninger, hvor indsamlingen af persondata baseres på regelstyret logik, og opfylde eventuelle krav til anonymisering.